duminică, 4 martie 2012

Fasole verde "Confetti"


        Rev. "Country woman"

   O reteta foarte rapida si usoara.

  Ingrediente: 400 g fasole verde taiata, congelata,
                          250 g  boabe porumb dulce (o conserva mica),
                          50 g unt sau margarina,
                          1/2 cana masline taiate,
                          1/2 lingurita busuioc uscat,
                          1/2 lingurita oregano,
                          1/2 lingurita praf de usturoi
                          1 lingurita sare, optional.

  Mod de preparare: Se lasa fasolea la dezghetat, se scurge de apa si se sterge putin cu hartie absorbanta. Se scurge si porumbul de zeama. Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-o cratita, la foc mic. Se acopera si se lasa pe foc timp de 10-12 min, pana cand fasolea este patrunsa. Se serveste alaturi de sandvisuri calde cu sunca, branza mozzarella, maioneza si patrunjel. Ies 7-8 portii.

  Pofta buna!

Un comentariu: